Перейти до вмісту

Колективна виставка Майстерні формального мистецтва НАОМА у залі-лабіринті в Національному музеї «Київська картинна галерея»

Колективна виставка Майстерні формального мистецтва Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури у залі-лабіринті в Національному музеї «Київська картинна галерея».
Викладачі, студенти та випускники Майстерні формального мистецтва НАОМА представили свої роботи, що об’єднані темою міста як вузла і точки перетину реальностей.
Експозиція створена таким чином, щоб виставковий простір ставав зоною діалогу між викладачами і студентами, між авторами і глядачами.

Запрошуємо вас стати учасниками цього діалогу та разом з художниками порефлексувати над сучасним містом та життям містян.

У проєкті взяли участь студенти та випускники Майстерні НАОМА: Микита Гладких, Світлана Кирилюк, Валентин Колосов, Влада Коротнюк, Катерина Корпанець, Олена Курзель, Євгенія Мачковська, Дженніфер Анорує, Анжеліка Паливода, Тетяна Папушникова, Анастасія Розумна, Владислав Рябоштан, Олександра Ульянчік, Дар’я Шевченко; викладачі: Андрій Блудов, Андрій Цой, Анатолій Твердий.
Куратори виставки: Андрій Блудов та Андрій Цой.

Виставка працюватиме до 10 квітня 2023 року за адресою м. Київ, вул. Терещенківська, 9