Перейти до вмісту

31.03.2023 о 16.00 запрошуємо на онлайн-зустріч на тему “NFT як інструмент для митця: як використовувати та заробляти на цифровому мистецтві”

Для студентів та викладачів НАОМА

31 березня 2023 року о 16.00 запрошуємо на онлайн-зустріч на тему “NFT як інструмент для митця: як використовувати та заробляти на цифровому мистецтві”.

Зустріч проведе Ольга Сімсон – широковідома в Україні фахівчиня в сфері цифрових активів та NFT, менеджменту цифрового мистецтва та права інтелектуальної власності. Ольга Сімсон організувала перший в Україні NFT маркетплейс цифрового мистецтва
“V-Art” для демонстрації, колекціонування й продажу цифрового мистецтва на міжнарод-ному рівні. На зустрічі вона розповість про можливості інструментів NFT в мистецтві.

Запрошуємо всіх зацікавлених долучитися до зустрічі!

Тема зустрічі: NFT як інструмент для митця: як використовувати та заробляти на цифровому мистецтві
Спікер: Ольга Сімсон, засновниця та директорка Інституту права, технологій та інновацій (ILTI)
Час проведення: 31.03.2023 року о 16.00
Лінк на подію: https://meet.google.com/xjg-ptsk-qcj

Про спікера: Ольга Сімсон – докторка юридичних наук, директорка Інституту права, технологій та інновацій (ILTI), CEO та співзасновниця V-Art Corp., дослідниця та лекторка Центру міжнародних досліджень в галузі інтелектуальної власності (CEIPI, Франція, Страсбург), Університету Королеви Марії (QMU, Великобританія, Лондон), Науково-дослідного інституту інтелектуальної власності АПрНУ (Україна, Київ), доцентка Національного юридичного університету ім. ЯрославаМудрого.

Фотографія: Ольга Сімсон, міжнародний ІР юрист зі спеціалізацією у сфері диджитал.

Організатор – Олена Кашшай, старший викладач кафедри теорії та історії мистецтва.
Зустріч організована факультетом теорії та історії мистецтва.