Перейти до вмісту

Безкоштовний онлайн доступ до архіву досліджень та цифрових колекцій UAL

Шановні викладачі та студенти НАОМА,

Раді повідомити вам, що в рамках співпраці із Лондонським університетом мистецтв (UAL) нашій академії надано безкоштовний онлайн доступ до архіву досліджень та цифрових колекцій UAL.

Мова сайту, пошуку та навігації – англійська.

  1. Доступ до публікацій UAL можливий на платформі Онлайн досліджень Лондонського університету мистецтв (UAL Research Online) за посиланням – https://ualresearchonline.arts.ac.uk/

 

Інституційний репозитарій університету UAL Research Online надає можливість ознайомитися із результатами досліджень університету UAL.

UAL Research Online було розроблено в рамках проєкту JISC-Funded KULTUR Project (2007–2009) для створення інституційної моделі репозитарію для креативних мистецтв, який наразі визнано за міжнародний взірець.

Матеріали в репозитарії можна безкоштовно переглядати, читати та завантажувати будь-де у світі. Він містить файли в багатьох форматах, від нерухомих і рухомих зображень до аудіозаписів, веб-сайтів і текстів.

UAL Research Online надає науковцям можливості викласти свої роботи у відкритий доступ, і демонструє багатство досліджень UAL читацькій аудиторії по всьому світі.

Наразі репозитарій UAL Research Online містить посилання на понад 12 000 опублікованих дослідницьких матеріалів (причому понад 8 000 із них доступні у вигляді повних статей). Понад 1 000 000 завантажень було здійснено через сайт UAL Research Online дослідниками з усього світу.

2. Безкоштовний доступ до ресурсу цифрових колекцій UAL за посиланням – https://digitalcollections.arts.ac.uk

 

Ресурс UAL Digital Collections демонструє постійно зростаючу кількість архівів, музейних експонатів та спеціальних колекцій і артефактів UAL.

Досліджуйте цифрові колекції UAL і насолоджуйтесь багатством їхнього вмісту. Переглядайте художні роботи, зроблені студентами, співробітниками та випускниками UAL, або дізнайтеся більше про історію університету.

Цифрові колекції містять:

  • Книжкове мистецтво
  • Друк
  • Дизайн плакатів, об’єктів, вистав і іншої продукції
  • Театральні програмки.

Відділ міжнародних зв’язків та інформації НАОМА