Перейти до вмісту

Відбувся поточний перегляд студентських робіт, створених у період з 1.09 до 5.11 2022-2023 н.р.

Незважаючи на воєнний стан, НАОМА з великою відповідальністю долає усі виклики, що випали на долю Академії упродовж останніх років. Наш столітній досвід є сьогодні неоціненним і у боротьбі, і у розбудові України.

Колектив Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури гідно продовжує тримати освітній і культурно-мистецький фронт, повноцінно функціонувати та розвиватися, а здобувачі адаптуватися до нових умов та отримувати новий досвід.

7 листопада 2022 року у навчально-творчих майстернях НАОМА відбувся поточний перегляд студентських робіт кафедр живопису і композиції, графічних мистецтв, рисунка, скульптури, реставрації творів мистецтва, дизайну, створених у період з 1 вересня до 5 листопада 2022-2023 навчального року. Цей час був надзвичайно складним щодо організації освітнього процесу в умовах воєнного стану і потребував більшої відповідальності та прийняття нестандартних рішень.

Слід зазначити, що попри жорсткі виклики сьогодення, відсутність відповідних умов та внесення коректив у розклад, у зв’язку з надзвичайними ситуаціями – обстрілами, повітряними тривогами, під час яких заняття проводилися в укритті, професорсько-викладацькому складу кафедр вдалося організувати плідну і результативну роботу, а студентам виконати фахові компоненти освітніх програм на високому професійному рівні.

За підсумками перегляду академічних завдань кращі роботи студентів будуть премійовані стипендіями адміністрації НАОМА.