Перейти до вмісту

Конференція Ukrainian Studies Go Global відбудеться 3 листопада о 14.00 за Києвом

Шановні колеги!

3 листопада о 14:00 Фонд Президента України з підтримки освіти, науки та спорту організовує конференцію Ukrainian Studies Go Global.

Під час конференції, запрошуємо до дискусії провідних дослідників із різних куточків світу: Канади, Німеччини та Британії і, звісно України, для обговорення аспектів вивчення українських студій за кордоном. Під час заходу планується презентація дослідження стану українських студій за кордоном та в Україні, презентація досвіду провідних закладів освіти, де вже є наявні студії та панельні дискусії на цю тему. Список наших спікерів ще уточнюється, але уже підтвердили участь: Констянтин Сігов,  Уільям Блекер, Євген Глібовицький та інші.

Перед панельною дискусією 4 університети презентуватимуть українські студії у своїх закладах, серед них: університетський коледж Лондона, університет штату Пенсильванія, університет Варшави та університет Торонто.

Під час першої панельної дискусії разом із українськими та закордонними університетами будемо говорити про Україну очима світу: стан та перспективи вивчення, дослідження та пізнання.

Друга панель буде стосуватися України у розрізі тематичних досліджень. Збираємо в одному місці українських дослідників та візіонерів, аби з’ясувати – який інтелектуальний продукт можемо експортувати світу.

З програмою та описом конференції можна ознайомитись за посиланням: https://uagoglobal.simple.ink/

До зустрічі на події!

Зареєструватись

 

З презентацією Ukrainian Studies Go Global можна ознайомитись за посиланням.