Перейти до вмісту

У студентській галереї “Центр” (ауд. 133) Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури відкрилась експериментальна виставка скульптора Дмитра Войтовича під назвою «Кухня»

У студентській галереї “Центр” (ауд. 133) Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури відкрилась експериментальна виставка скульптора Дмитра Войтовича під назвою «Кухня».
Виставка представляє авторські інсталяції й твори, які творчо інтерпретують креативний простір скульптора, демонструючи в неочевидному фокусі як самого автора, так і його майстерню. Виставка є певним експериментом автора, метою якої є відмова від класичної експозиції на підставках, з підписами,  адже вона нічого не розповіла б про скульптора,  який майже весь час проводить у майстерні – його особистому храмі.
Автор запрошує глядачів стати свідками цього експерименту. За його словами, “Увесь час перед виставкою мене непокоїло те, що доведеться так чи інакше дотримуватись звичної експозиції з точковим освітленням, підставками, назвами робіт на папірцях і т.д… я зрозумів що така експозиція нічого про мене не розповість, і тому краще було б заекспонувати мене”.

Запрошуємо відвідати виставку Дмитра Войтовича до 31травня 2024 року
Графік роботи студентської галереї “Центр”: 12.00 – 17.00
https://www.instagram.com/center.naoma?igsh=MXc1MjJjMGthanU5MA%3D%3D&utm_source=qr