Перейти до вмісту

28 березня 2024 року на факультеті архітектури НАОМА ректор Олександр Цугорка відкрив виставку проєктів індивідуальних житлових будинків для внутрішньо переміщених осіб

28 березня 2024 року на факультеті архітектури Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури відбулась значима подія. Ректор Олександр Цугорка відкрив виставку проєктів індивідуальних житлових будинків для внутрішньо переміщених осіб з міста Бахмута на території  ТГ с.Требухів Броварського району Київської області, створених студентами 2 курсу
(кафедра архітектурного проєктування, факультет архітектури) в межах Благодійного архітектурного проєкту «Re:life Ukraine».
Засновниця та координаторка проєкту «Re:life Ukraine» – Євгенія Мур.
Був організований телеміст з німецькими колегами Штутгартського Університету Прикладних Наук. Проєкти виконані на дуже високому рівні і вже готові до використання в роботі.
Робота над створенням проєктів індивідуальних житлових будинків для внутрішньо переміщених осіб в межах Благодійного архітектурного проєкту «Re:life Ukraine» розпочалась на весняному воркшопі (04-08.03.24) на базі Штутгартського університету прикладних наук (Німеччина). Українські та німецькі студенти-архітектори й студенти-інженери працювали разом.
Від НАОМА брали участь студентки
2-го курсу: Рябцева Поліна, Родрігес Гомес Христина, Тараненко Єлизавета, Горбачова Дар’я;
3-го курсу: Савицька Єлизавета, Бахмач Вікторія, Лаврук Олександра, Федун Софія;
4-го курсу: Коновал Анастасія, Істомінова Дар’я, Лющенко Вікторія, Мецґер Марина;
аспірантка 3-го року навчання кафедри теорії історії та синтезу мистецтв Токар Марія;
старша викладачка кафедри архітектурного проєктування Ганна Олійник; професорка кафедри архітектурного проєктування Олена Олійник.
В Штутгарті доєдналася випускниця НАОМА 2022 р., архітекторка Саржинська Олександра.

Виставка триватиме до 10 квітня 2024 року.
Вознесенський узвіз, 20.

dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
sdr
dav
dav