Перейти до вмісту

24 квітня 2024 року на кафедрі живопису і композиції ректор Олександр Цугорка відкрив звітну виставку художніх робіт викладачів кафедри за 2023-2024 роки

24 квітня 2024 року на кафедрі живопису і композиції, факультет образотворчого мистецтва та реставрації, важлива подія. Ректор Олександр Цугорка відкрив звітну виставку художніх робіт викладачів кафедри за 2023-2024 роки.

На звітній виставці викладачів представлені роботи  Віри Баринової-Кулеби, Валентини Виродової-Готьє , Дмитра Доценка, Михайла Гуйди, Анатолія Зорка, Ярослава Логінського, Максима Малильо, Ігоря Мельничука, Андрія Месюра, Івана Пилипенка, Євгена Піскунова, Сергія Скрипіцина, Олеся Соловея, Марини Соченко, Володимира Харченка, Олександра Храпачова, Олександра Цугорки,  Андрія Яковенка,  Андрія Яланського.

Виставка є чудовою можливістю для студентів та інших відвідувачів побачити, чим живе кафедра живопису і композиції, дізнатися про нові ідеї, різноманітні стилі, техніки та інші творчі підходи та отримати натхнення для власної творчості.

Виставка триватиме до 17 травня 2024 року,
Вознесенський узвіз, 20

rbt