Перейти до вмісту

Викладачі кафедри сценографії та екранних мистецтв НАОМА зустрілися з викладачами театрального мистецтва та перформансу Лондонського університету мистецтв (UAL)

14 грудня 2022 року відбулася робоча зустріч викладачів кафедри сценографії та екранних мистецтв НАОМА з викладачами театрального мистецтва та перформансу Лондонського університету мистецтв (UAL).

Кафедру сценографії та екранних мистецтв НАОМА на зустрічі представляли зав. кафедри Людмила Нагорна, доцент Сергій Маслобойщиков та старший викладач Даніїла Колот. Також на зустрічі були присутні проректор з наукової та творчої роботи  Юлія Майстренко-Вакуленко та провідна фахівчиня відділу з освіти іноземних громадян та міжнародних зв’язків Наталія Корчина.

Лондонський університет мистецтв (UAL) представляли декан кафедри та фонду театрального мистецтва Джейн Ноулз, професор кафедри театрального мистецтва та перформансу Адріан Кір, керівник бакалаврського курсу костюму для театру та кіномистецтва Кевін Фріман, керівниця магістерського курсу перформансу Софія Нью, директорка відділу міжнародного співробітництва Шарлота Бонем–Картер та координаторка проєкту Sancturary міжнародного відділу Зульфія Чинар-Сатимбай.

На зустрічі обидві сторони представили свої кафедри та курси, зацікавилися співпрацею і шукали можливі варіанти щодо її подальшої реалізації. Серед них – створення спільного студентського онлайн проєкту у вигляді медіа перформансу. Для цього сторони домовилися створити перелік потенційних ідей для проєкту. Ті, що зацікавлять обидві сторони, будуть обговорені і реалізовані в подальшому.

Викладачі UAL ознайомилися з навчальними планами кафедри сценографії та екранних мистецтв НАОМА і домовилися про терміни реалізації спільного проєкту. Орієнтовно – в червні 2023 року. Також домовилися про наступну робочу зустріч в січні 2023.