Перейти до вмісту

В рамках участі НАОМА у роботі платформи UAx під егідою міжнародної мережі мистецьких закладів вищої освіти ELIA ми раді оголосити про початок конкурсу стипендій від фонду Абаканович 2024!

Шановні студенти НАОМА!

В рамках участі НАОМА у роботі платформи UAx під егідою міжнародної мережі мистецьких закладів вищої освіти ELIA ми раді оголосити про початок конкурсу стипендій від фонду Абаканович 2024!

Стипендія благодійного фонду Абаканович – це унікальний шанс для 6 переможців конкурсу серед бакалаврів 1, 2 та 3 курсів всіх факультетів НАОМА отримати 2 тисячі євро в якості фінансової підтримки на розвиток своїх мистецьких практик, оплату навчання по контракту в НАОМА, або на покриття витрат на проживання в Україні.

Крім того, відібрані 6 стипендіатів отримають можливість протягом 2024-25 навчального року відвідувати онлайн заняття 2 менторів Університету прикладних наук Оулу (OAMK), Фінляндія. По 3 студенти НАОМА на 1 ментора OAMK. Ментори розширять кругозір стипендіатів, навчать їх сучасним підходам до реалізації творчих планів, допоможуть з пошуком можливостей для студентів творчих спеціальностей, навчать студентів НАОМА різноманітним soft skills – не фаховим навичкам, а вмінням, що допоможуть стипендіатам розвинутися як особистісно так і професійно.

Важливі дати конкурсу:

  • Відкриття конкурсу стипендії Абаканович: 3 травня 2024 року
  • Дедлайн подачі заявок: 31 травня 2024 року
  • Оголошення результатів 2-го туру: 17 червня року
  • Оголошення остаточних результатів: середина серпня 2024 року

Умови конкурсу українською:

https://cdn.ymaws.com/elia-artschools.org/resource/resmgr/uax/UAXfellowishipcriteria.pdf

Умови конкурсу англійською, заявка англійською:

https://elia-artschools.org/page/UAxAbakanowiczFellowship-2024Cycle

НАОМА висловлює щиру подяку благодійному фонду Абаканович (AACCF) за щедрі студентські стипендії та підтримку в реалізації цієї ініціативи через Бюро UAx.

Міжнародний відділ НАОМА