Перейти до вмісту

Нові міжнародні угоди Факультету архітектури НАОМА

Розширюється міжнародне співробітництво архітектурного факультету Національної академії образотворчих мистецтв і архітектури. Підписані договори із хорватськими університетами в Пулі, Рієці, очікується також початок співпраці з університетом в Загребі.

Угодами передбачається обмін студентами і викладачами в рамках академічної мобільності, спільне проведення конференцій, організація «подвійного диплому» та проведення семінарів та літніх практик.

Зокрема, досягнуто домовленість на проведення літньої практики студентів-архітекторів в м. Мошенічска Драга, де передбачається проведення воркшопу на тему реконструкції набережної. Мер міста Рікардо Старай, з яким підписано окрему угоду, висловив впевненість, що всі проекти будуть розглянуті, а найкращі – втілені в життя.

Підписання угод із хорватськими університетами стало можливим завдяки ініціативі доцента кафедри архітектурного проектування Олійник Олени Павлівни, яка пройшла стажування в цих університетах та отримала відповідний сертифікат.

Міжнародне співробітництво архітектурного факультету, безумовно, сприятиме підвищенню престижу академії та розвитку наукового обміну та академічної мобільності.