Перейти до вмісту

Запрошення від Вільнюської академії мистецтв

Шановні викладачі, студенти, колеги з вищих навчальних закладів України
Війна в Україні не лише шокувала, але й об’єднала всю спільноту Вільнюської академії мистецтв. Серцем і розумом ми разом з усім народом України. Засуджуючи жахливу і незрозумілу агресію Кремля проти України та її народу, пропонуємо допомогу нашим колегам з українських університетів мистецтв та/або дизайну.
Вільнюська академія мистецтв у співпраці з інституціями Литовської Республіки та неурядовими організаціями пропонує викладачам та студентам вищих навчальних закладів України продовжити академічну освіту, навчальну та творчу діяльність у Литві.
Якщо ви – викладач/ка образотворчого мистецтва або дизайну у одному із ВНЗ України, запрошуємо вас не лише шукати притулку в Литві, але й приєднатися до колективу Вільнюської академії мистецтв та викладати студентам нашої академії.
Якщо ви – студент/ка одного з українських університетів у сфері мистецтв та/або дизайну, запрошуємо вас безкоштовно продовжити навчання у Вільнюській академії мистецтв. В нас вже успішно навчаються студенти з України, тому ми раді вітати й інших.
Ми розуміємо, обов’язок кожного українця – захищати свою Батьківщину, але якщо з будь-яких причин ви не можете продовжувати воювати, ми будемо раді допомогти та бачити вас у нашій громаді.
Для того, щоб приєднатися до спільноти Вільнюської академії мистецтв, запрошуємо до 8 березня надіслати резюме та коротку презентацію себе (декілька речень) електронною поштою на адресу: [email protected].

 

Звернення Вільнюської академії мистецтв 

Appeal from the Vilnius Academy of Arts