Перейти до вмісту

ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ У КОНКУРСІ СТУДЕНТІВ КАРТ-БЛАНШ 2024

ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ У КОНКУРСІ
СТУДЕНТІВ КАРТ-БЛАНШ 2024
ПЛАТФОРМА ДЛЯ МОЛОДОЇ ФОТОГРАФІЇ В ЄВРОПІ

Paris Photo, Picto Foundation та SNCF Gares & Connexions раді оголосити про відкриття прийому заявок на участь у конкурсі на здобуття премії Carte Blanche Students 2024. Започаткована у 2017 році, ця програма має на меті стимулювати енергію та креативність студентів бакалаврату та магістратури європейських шкіл фотографії та закладів вищої освіти в галузі образотворчого мистецтва.

До участі у 8-му конкурсі запрошуються студенти зі своїми проєктами з понад 200 європейських шкіл, з яких професійне журі відбере 20 фіналістів. Після цього буде обрано чотирьох фіналістів, чиї проєкти будуть представлені під час ярмарку в спеціально відведеній зоні та на одному з головних вокзалів Парижа за підтримки компаній Hahnemühle та Filmolux.

Кінцевий термін подачі заявок – 10 червня 2024 року.

Ліворуч: Флоріан Гатцвайлер та Саша Левін, переможці 2023 року
Праворуч: Раїсан Хамід, переможець 2023 року

Ліворуч: Орелі Найдеггер, переможець 2023 року
Праворуч: Кайро Урові, переможець 2023 року
Фото: © Marine Ferrante

Роботи 4 переможців будуть представлені на виставці в одному з головних паризьких вокзалів з середини жовтня до кінця листопада 2024 року. Переможці також будуть запрошені на Paris Photo у Grand Palais, де вони зможуть представити свої роботи у вигляді портфоліо, підготовлених лабораторіями PICTO, та зустрітися з професіоналами галузі (художниками, видавцями, колекціонерами, арт-кураторами, представниками галерей тощо), які спеціально зберуться для цієї знакової події.

Один з чотирьох переможців отримає студентську стипендію Bourse Saif Carte Blanche Étudiants на реалізацію проєкту.

Carte Blanche Étudiants – це програма, співзасновниками якої є Picto Foundation, Paris Photo та SNCF Gares & Connexions. Їхні партнери Hahnemühle, la Saif та La Copie Privée підтримують програму.

Подати заявку та детальніше дізнатися про конкурс можна тут: https://exhibitors.parisphoto.com/en/carte-blanche/home.htm

Міжнародний відділ НАОМА