Перейти до вмісту

Cтудентська номінація «Упаковка майбутнього» Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки».

Cтудентська номінація «Упаковка майбутнього» Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки».”Майстерня дизайну професора Віталія Шості”  Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури.

Студенти Майстерні щороку беруть участь у студентській номінації «Упаковка майбутнього» Всеукраїнського конкурсу «Українська зірка упаковки».
Цього року Майстерня представила на конкурс 8 проєктів, три з яких стали переможцями! Слідкуйте за нашими сторінками, щоб побачити їх усі)
Дизайн серії етикеток для консервів ТМ «М’ясощі»
Концепт дизайну для української торгової марки преміум-класу. У серії представлено дизайн для трьох смаків: курка, гуска та індичка. Види м’ясної продукції: Тушенина, Дитяче харчування. Відповідні типи паковань: скляний слоїк, жерстяна банка.
Власні назви продуктів розроблені на основі діалектних слів-імітаторів звуків тварин з різних регіонів України: Бол-Болкало — пюре з індички, Ге-Гало — пюре з гускі, Ко-Кош — пюре з курки.
Птахи зображені силуетом, а всередині зображень ми впізнаємо орнаментально змальоване поле.
Графіка проєкту посилається до народного декоративного мистецтва. В такий спосіб кожен птах, що з’являється на серії етикеток, символізує природу та домашнє фермерство.
Єдиний стиль графічного дизайну, що легко розпізнається споживачем, поширюється на всі типи етикеток і впроваджений на всіх типах паковань.
Автор: Поліна Макаренкова
Куратори: Віталій Шостя, Олена Батенко, Світлана Кошкіна
Проєкт є учасником конкурсу «Упаковка майбутнього 2021»
Організатори конкурсу: Клуб пакувальників України, Київський міжнародний контрактовий ярмарок