Перейти до вмісту

DIGITAL ART MOBILITY 2021 – МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ ОБМІНУ ДОСВІДОМ ПРО УСПІШНІ ПРАКТИКИ ОНЛАЙН РЕЗИДЕНЦІЙ.

Covid 19 змусив багатьох операторів мобільних міжнародних арт проєктів шукати шляхи для продовження втілення місій своїх інституцій. І ми також експериментували з онлайном та віртуальними медіумами у проєкті “ARTIST IS ABSENT” в 2020 році.

З цього часу нашій кураторці Liudmyla Nychai не дають спокою віртуальні та онлайн програми арт резиденцій. Як спланувати програму? які інструменти найкращі? як продовжувати підтримувати творчість молодих митців на розвивати партнерства? як це працює в інших? Як залучати локальну спільноту? Тобто багато питань – які вона вирішила поставити колегам з усього світу)

Отже вже 17 КВІТНЯ 2021 відбудеться онлайн Міжнародна конференція, яка об’єднає досвід кураторів, менеджерів та засновників з унікальними та успішними рішеннями в Цифровій Арт Мобільності. Мова трямої трансляції буде англійська, але за кілька тижнів з’являться субтитири у відео на YouTube. Посиланя на сторінку програми з’явиться найближчим часом. І все це відбудеться в рамках індивідуального проєкту Людмили Ничай “Нетворкінг та вивчення досвіду онлайн програм мистецьких резиденцій”, котрий підтримує Європейський Союз у рамках програми Дім Європи/House of Europe

ВСЕ ПРО ПОДІЮ ЗА ПОСИЛАННЯМ http://dam2021.tilda.ws/