Перейти до вмісту

17 березня 2023 року відбулась зустріч ректора Олександра Цугорки зі студентами НАОМА

17 березня 2023 року відбулась зустріч ректора Олександра Цугорки зі студентами Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури. Упродовж зустрічі усі охочі студенти поставили ректору запитання, які стосувалися освітнього процесу в умовах воєнного стану, організації системи змішаного навчання, матеріально-технічного стану Академії та умов проживання в гуртожитку.

Однією з головних тем, що обговорювалась – якість навчання та підготовка студентів до майбутньої кар’єри за сучасними освітньо-професійними та освітньо-науковими програмами в комфортних для студентів умовах. Ректор запропонував студентам брати більш активну участь у формуванні і коригуванні освітніх програм шляхом обговорення освітніх компонентів на засіданнях Студентської ради та випускових кафедр Академії.

Додатково обговорили питання безпеки студентів під час повітряних тривог на території академії, підкреслили важливість дотримання правил, які допомагають забезпечити безпеку студентської спільноти.

Наприкінці зустрічі ректор подякував студентам, які брали участь у зустрічі та поділилися своїми думками і пропозиціями, а також запевнив, що адміністрація Академії і надалі вирішуватиме всі поточні питання, у тому числі й проблемні.