Перейти до вмісту

12 квітня 2023 року о 16.00  відбудеться онлайн зустріч з Євгеном Карасем – відомим в Україні галеристом (Karas Gallery), арт-експертом, засновником фейсбук-групи “Сіль-Соль”

Для студентів і викладачів НАОМА                                                

Факультетом теорії та історії мистецтва

12 квітня 2023 року о 16.00  відбудеться онлайн зустріч з Євгеном Карасем – відомим в Україні галеристом (Karas Gallery), арт-експертом, засновником фейсбук-групи “Сіль-Соль”. Тема зустрічі – “Молодий художник і арт-ринок”.

Євген Карась – один з самих авторитетних в Україні галеристів, арт-експерт, колекціонер, куратор потужних виставкових проєктів, який активно підтримує діяльність художників, зокрема,  молодих,  проводить широку  освітню програму  для обізнаності  художників  в системі  арт-ринку.  Євген Карась в часи  локдауну  запустив  один з перших  в Україні потужних  маркетплейсів  “Сіль-Соль” для підтримки українських художників, молодого мистецтва і колекціонерів. На зустрічі він розповість студентам і колегам про можливості, нові  інструменти і тренди арт-ринку,  про необхідні  кроки в кар’єрному  зростанні художників. Також будуть обговорені типові помилки молодих художників.

Тема зустрічі:  “Молодий художник і арт-ринок”
Спікер: Євген Карась, арт-експерт, колекціонер, куратор, галерист
Час проведення: 12.04.2023 о 16.00
Лінк на подію: https://meet.google.com/cxi-jqtr-ycb?hs=122&authuser=2
Фотографія:  Євген Карась, галерист (Фото: Євген Карась / Facebook)

Організатор – Олена Кашшай, старший викладач кафедри теорії та історії мистецтва. Запитання  до Євгена Карася адресувати Олені Кашшай.