Перейти до вмісту

Диплом доктора філософії в НАОМА отримала Шашкова Агнета Олександрівна, яка блискуче захистила дисертацію на тему «Іконопис І. С. Їжакевича 1940–1950-х років: особливості атрибуції та реставрації» на здобуття ступеня доктора філософії

Диплом доктора філософії в НАОМА отримала Шашкова Агнета Олександрівна, яка блискуче захистила дисертацію на тему «Іконопис І. С. Їжакевича 1940–1950-х років: особливості атрибуції та реставрації» на здобуття ступеня доктора філософії зі спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» галузі знань 02 Культура і мистецтво.
Пані Агнету сердечно привітав з отриманням диплому ректор Олександр  Цугорка, побажавши їй подальших наукових і творчих успіхів.

Підтримати науковицю також прийшли керівник її наукової роботи – завідувачка кафедри техніки та реставрації творів мистецтва Тетяна Тимченко,  завідувачка відділу аспірантури, творчої аспірантури і докторантури Тетяна Цой та відповідальна за діяльність разових рад в.о. проректора з наукової роботи  Олена Кашшай.
Агнета Олександрівна вчилася в НАОМА на кафедрі техніки та реставрації творів мистецтва та на кафедрі теорії та історії мистецтва (аспірантура). Разом 13 років навчання в НАОМА!

Побажаємо пані Агнеті успіхів в її науковій кар’єрі!