Перейти до вмісту

Зустріч НТСА 21.05.2021

21 травня 2021 р. в НАОМА відбулися організаційні збори Наукового товариства студентів та аспірантів НАОМА. В зборах взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку В. Л. Хромець, в. о. голови товариства О. І. Гомирева та учасники аспірантських програм факультетів.
Збори пройшли у вигляді пожвавленої дискусії, за результатами якої постановили наступне:
Призначити в. о. секретаря НТСА НАОМА Шиман К. А., аспірантку освітньої програми «Теорія та історія мистецтва» НАОМА.
До 11 червня 2021 р. сформувати оновлений склад Наукових товариств студентів та аспірантів факультетів Академії і провести збори НТСА факультетів.
На основі громадського обговорення «Положення про Наукове товариство студентів, аспірантів і молодих учених у НАОМА» сформувати проект змін до положення.
Провести в червні 2021 р. конференцію НТСА НАОМА.

Просимо студентів, аспірантів, молодих науковців Академії активно долучитися до процесу формування Наукових товариств факультетів НАОМА.
Також закликаємо здобувачів освіти, науково-педагогічних працівників Академії ознайомитися з «Положенням про Наукове товариство студентів, аспірантів і молодих учених у НАОМА» за посиланням https://drive.google.com/file/d/1zpgU1NYKTtqfySIeZLguCz0IXSm6AURq/preview і долучитися до громадського обговорення і формування проекту змін до положення.
Пропозиції щодо програми роботи Наукового товариства і внесення змін до положення просимо надсилати для розгляду на поштову адресу [email protected].