Перейти до вмісту

Запрошуємо на онлайн-навчальну програму «Мистецтво та здоров’я громади в Україні» від платформи UAx ELIA

НАОМА є членом міжнародної мережі ELIA, що поєднує мистецькі заклади вищої освіти в Європі і сприяє розвитку та обміну знаннями у мистецькій вищій освіті. НАОМА приймає активну участь у роботі платформи UAx ELIA, створеної задля підтримки студентів мистецьких навчальних закладів, які залишилися в Україні, продовжують навчатися та розвивають свою мистецьку практику, а також українські мистецькі заклади вищої освіти, що продовжують освітній процес під час війни.

Запрошуємо викладачів, студентів та аспірантів НАОМА прийняти участь у  черговому заході, що відбудеться на цій платформі.

Ми раді повідомити про онлайн-навчальну програму «Мистецтво та здоров’я громади в Україні», яку адмініструє платформа UAx ELIA. Цей тренінг проводитиме Рейчел Чейні, арт-терапевтка і координаторка Art Hives Headquarters в Університеті Конкордія, Монреаль, Канада, а також деякі запрошені доповідачі з міжнародної мережі Art Hives.

Це коротка практична навчальна програма, яка ознайомить з теорією, методами та матеріалами, необхідними для створення інклюзивних громадських місць. Ця програма має на меті надати різноманітні можливості для розбудови громади, зцілення за допомогою створення мистецтва, діалогу та обміну навичками в районах та установах.

Програма відкрита для професіоналів вищої мистецької освіти в Україні, але ми запрошуємо всіх, хто цікавиться публічною практикою мистецтва для суспільства, здоров’я, благополуччя та арт-терапії.

Деталі:

Термін проведення: 29 лютого – 2 травня 2024 року
Мова: англійська (з українськими субтитрами)
Місце: онлайн на платформі Zoom
Кількість годин: 15 годин

Ви можете зареєструватися на цю подію тут.

З найкращими побажаннями,
Міжнародний відділ НАОМА