Перейти до вмісту

ПЕРЕГЛЯД СПІЛЬНО З МІНІСТЕРСТВОМ !

На перегляд до НАОМА завітав перший заступник Міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Володимирович Карандєєв.

Ростислав Володимирович в супроводі Ректора, Олександра Петровича Цугорка та викладачів Академії з цікавістю оглянув студентські роботи, а фахові питання та слушні зауваження з його боку виказували щире захоплення побаченим та бажання якнайглибше вникнути у специфіку закладу.

Пан Карандєєв зауважив щодо важливості системного моніторингу успішності професійної та творчої реалізації випускників НАОМА, а Ректор Академії, Олександр Петрович Цугорка, погоджуючись з цим, запевнив, що відтепер це питання перебуватиме під контролем. В якості першого кроку у цьому напрямку вже створено Асоціацію випускників НАОМА, мета якої полягає зокрема у підтримці постійного зв’язку між Академією та її випускниками.

На завершення Ростислав Володимирович запевнив присутніх у своєму щирому прагненні усіляко сприяти у розвитку нашої мистецької освіти як такої, що значною мірою формує майбутнє національної культури.