Перейти до вмісту

Про особливості роботи приймальної комісії та вступну кампанію 2022 року розповідає секретар приймальної комісії НАОМА Андрій Гайдар

Шановні претенденти на місце здобувачів освіти! Триває вступна кампанія, про особливості якої розповідає секретар приймальної комісії НАОМА Андрій Миколайович Гайдар.

– Головною особливістю роботи приймальної комісії цьогоріч є те, що вступні іспити відбуваються в режимі онлайн. Досі це були традиційні іспити, коли до нас приходили абітурієнти, котрі подавали заяву, потім виконували завдання творчого конкурсу, їхні роботи проходили оцінювання і лише після цього найкращих зараховували на навчання до Академії. Але й за нинішніх складних умов і викликаного ними дистанційного принципу набору, я вважаю, що у нас все одно не буде проблем з набором талановитих студентів. На чому ґрунтується така моя впевненість? На тому, що Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури – це найкращий мистецький заклад в Україні, у нас завжди був і є великий конкурс. І навіть зараз онлайн-вступ засвідчив, що рейтинг нашої Академії зріс майже втричі. Тобто у нас на сьогодні в три рази більше заяв, утричі більше бажаючих здобувати освіту в нашому навчальному закладі.

– Отож від мене особисто щира порада усім вступникам. Шановні абітурієнти, Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури є визнаним провідним мистецько-освітнім центром держави, у нас досить високі вимоги до вступників. Тому велике прохання – дуже ретельно готуватися до вступу, оскільки конкурс великий: скажімо є факультети де 20 охочих на одне місце. І просто одного лише бажання замало, щоб стати студентом НАОМА. Але це можливо і ми чекаємо на вас!