Перейти до вмісту

ВІТАЄМО з прийдешнім Новим 2024 роком!

ШАНОВНА НАОМІВСЬКА РОДИНО!

Шановне студентство, викладачі, співробітники, випускники та друзі Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури!

Ми – вистояли! НАОМА – вистояла та примножила здобутки і звершення попередніх поколінь митців – патріотів України. Ані на день у важкому 2023 році не припинялися заняття, підготовка майбутньої еліти України тривала безупинно.

Зроблено було чимало – впевнено пройшла приймальна кампанія, наші лави поповнилися мотивованими, талановитими, амбітними молодими людьми.

Керівники майстерень, кафедр, декани, керівники відділів та проректори доклали чимало зусиль, аби кожен день 2023 навчального року приносив нові знання, навички, вміння, щоб розвивався талант кожного члена нашої великої родини НАОМА.

Вдячні кожному, хто не стояв осторонь у ці нелегкі часи, хто своєю працею, навчанням, творчістю наближає нашу Перемогу – Перемогу Українського народу у війні з шаленим московським ворогом.

Нас не злякали і не злякають обстріли, бомбардування та всі важкі випробування, які ми вже перенесли і які ще попереду.

Ми – вистоїмо! Ми – переможемо! Переможемо разом з єдиним Українським народом, єдиною дружньою родиною НАОМА.

ВІТАЄМО з прийдешнім Новим 2024 роком! Бажаємо усім нам Перемоги, найскорішого настання миру, щоб наша Держава Україна впевнено посіла належне місце серед членів Європейського Союзу, щоб ці жахіття, які ми пережили та переживаємо, ніколи більше не повторювалися в нашій історії.

Міцного всім здоров’я, впевненості у завтрашньому дні, залишайтеся з НАОМА, з Українським образотворчим мистецтвом.

З повагою
Олександр Цугорка

Слава Україні!
Слава її Героям!