Перейти до вмісту

Програма Тиждень креативних навичок 2024

Подія: Тиждень креативних навичок CSW2024
Дати: з 16 по 20 вересня 2024
Місце: Амстердам або онлайн

Основна програма в Амстердамі та онлайн (18 – 19 вересня)

ЕLIA запрошує вас взяти активну участь у 2-денній кураторській програмі з панельними сесіями, воркшопами, дискусіями, натхненними спікерами, експериментальними навчальними заходами та лабораторіями для тестування мікрокредитів в Амстердамі. В роботі програми зустріч із членами Creative Pact for Skills, що діє на базі SACCORD та можливість попрацювати з кластерами наскрізних навичок, розробленими партнерами проєкту Blueprint, CYANOTYPES.

Також існує можливість участі в основній програмі CSW2024 онлайн. Приєднуйтесь до онлайн-програми, яка пропонує прямі трансляції пленарних засідань, ключових доповідей та прийомів. Спілкуйтеся в режимі реального часу зі світовою спільнотою креативних навичок.

Допоміжна програма в Амстердамі, Роттердамі та онлайн (16, 17 та 20 вересня)

Доповнюючи Основну програму, Допоміжна програма 16, 17 та 20 вересня включає низку заходів, представлених підсекторами та партнерськими організаціями в Амстердамі (та Роттердамі 16 вересня). В плані воркшопи, присвячені компетенціям, необхідним для майбутньої професійної діяльності, суспільним трансформаціям, методологіям навчання та іншому.

Вже зараз можна зареєструватися на заходи допоміжної програми онлайн. Підключайтеся, де б ви не були, і відвідайте сесії про творчі навички для інновацій, про досвід спільного навчання, холістичні підходи та багато іншого.

Робоча мова програми – англійська.

Докладно про програму, розклад, спікерів, партнерів та реєстрацію дізнавайтеся за посиланням: https://creativeskillsweek.eu/

Міжнародний відділ НАОМА