Перейти до вмісту

Онлайн-сесія від ELIA: Як орієнтуватися на цифровому кордоні мистецького онлайн-навчання

Онлайн-сесія від ELIA:
Як орієнтуватися на цифровому кордоні
мистецького онлайн-навчання

Реєстрація: тут
Дата: середа, 22 травня 2024
Час: 16:00 – 17:00 за Києвом (15:00 – 16:00 CEST)
Мова заходу: англійська

ELIA запрошує вас взяти участь в онлайн-зустрічі, яка має на меті розкрити еволюцію цифрового навчання та його вплив на вищу мистецьку освіту. Пориньте в динамічну дискусію про виклики та можливості творчого онлайн-навчання зі спікерами з інституцій-членів ELIA – Музичного коледжу Берклі та Лондонського університету мистецтв (UAL).

Приєднуйтесь до виступу Деббі Кавальє, генеральної директорки та співзасновниці Berklee Online, яка розповість про стратегічні підходи, що перетворили її навчальний заклад на глобальний центр з 18 000 студентів щороку, а також про те, як технології були інтегровані для більш плідного та надихаючого досвіду навчання.

Джорджія Стіл, викладачка мистецтва та дизайну в UAL, також розповість про шлях її університету до створення гнучких та захоплюючих модулів онлайн-навчання. Ця дискусія включатиме практичні та педагогічні підходи, які були розроблені, а також виклики, пов’язані з впровадженням передової онлайн-педагогіки, адаптованої для мистецьких груп.

Дізнатися більше про програму тут

Онлайн-сесія буде корисною проректорам, завідуючим кафедрами, деканам та викладачам, які хочуть розробити або вдосконалити навчальні програми дистанційного викладання за допомогою різнобічного каталогу, що підтримує навчання впродовж усього життя в галузі музики та образотворчого мистецтва.

РЕЄСТРАЦІЯ

З повагою,
Міжнародний відділ НАОМА