Перейти до вмісту

Онлайн дискусія ДО МАНІФЕСТУ КРИТИЧНОЇ ВІДКРИТОСТІ В МИСТЕЦЬКИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ

Подія: Відкрита дискусія «На шляху до маніфесту критичної відкритості в мистецьких дослідженнях»
Дата: 17 вересня 2024 року
Місце: онлайн
Час: 17:00 – 18:00 CEST (18:00 – 19:00 за Києвом)

Робоча група з мистецьких досліджень ELIA запрошує вас взяти участь в 1-годинній останній онлайн сесії із серії відкритих дискусій про майбутнє мистецьких досліджень у парадигмі відкритих досліджень.

Онлайн серія відкритих дискусій «На шляху до маніфесту критичної відкритості в мистецьких дослідженнях» досліджує дисциплінарні проблеми та чутливі точки, що виникають навколо регуляторних практик відкритих досліджень, а також те, як вони адекватно чи неадекватно підтримують розмаїття практик у сфері мистецьких досліджень.

Через ці дискусії ELIA прагне сформулювати низку ціннісних позицій і принципів, розмірковуючи про історичні прецеденти авторського права в мистецтві та науці, прискорення розвитку відкритих ідеологій у цифровій культурі та практичне значення цих змін для мистецьких досліджень та їх поширення.

Онлайн сесія 17 вересня 2024 року є останньою у серії відкритих дискусій на Платформі мистецьких досліджень ELIA. Попередні дві відбулися 30 квітня та 28 травня, про що ми повідомляли раніше. Онлайн-сесії є неформальними та дискусійними. Серед іншого вони міркують про напруженість між мистецькими дослідженнями та відкритою наукою, щоб досягти творчих і критичних перспектив. Ця розмова буде продовжена на заході платформи ELIA Artistic Research під час бієнале ELIA 2024 у Мілані.

РЕЄСТРУВАТИСЯ ТУТ

Робоча мова онлайн сесій – англійська.

Міжнародний відділ НАОМА