Перейти до вмісту

Студентами 3-4 курсів під керівництвом керівників практики було проведено майстер-класи вихованцям закладів позашкільної мистецької освіти.

В межах безвідривної педагогічної практики, яка триває з 22 січня 2024 року, студентами 3-4 курсів спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» під керівництвом керівників практики було проведено майстер-класи з художніх технік, заняття з живопису, рисунку, графіки, скульптури, історії мистецтва вихованцям закладів позашкільної мистецької освіти.

Метою практики є отримання практичного досвіду викладання фахових дисциплін в школах мистецтв, художніх школах, ліцеях тощо, здобуття навичок використовувати комунікативні методи і прийоми навчання дітей. Студенти-практиканти долучились до реалізації виховних заходів, акцій та проведення мистецьких конкурсів на базах практики.

Зокрема, в Київській дитячій школі мистецтв № 5 разом зі студентами-скульпторами та учнями реалізовано проєкт «Козацька чайка». Отримано схвальні відгуки від керівництва і викладачів навчальних закладів. Також студентами-графіками проведено майстер-класи з ліногравюри і монотипії в Київській дитячій художній школі № 5, що сприяли розвитку творчих здібностей та образно-художнього мислення молоді.

https://www.facebook.com/100063724653662/posts/pfbid0ygYtxaKMvZoSQj3vQD436qnJ1kxF847UJaSA38et8GD7ebeVJrNYynL52VSszXPHl/?app=fbl