Перейти до вмісту

Розпочинаємо реєстрацію на онлайн вивчення англійської мови від лондонської школи Reallyenglish

Шановні студенти, викладачі та співробітники НАОМА!

Завдяки співпраці з провідною транснаціональною освітньою консалтинговою компанією Cormack Consultancy Group, стало відомо, що лондонська школа англійської мови Reallyenglish, з якою співпрацюють British Council, видавництво Кембриджського університету (Cambridge University Press), відомі міжнародні компанії, університети та академії по всьому світі, допоможе тим НАОМАвцям, хто бажає підтягнути свою англійську. Таким чином англійська компанія виявляє солідарність з нашим народом та бажання допомогти українцям під час широкомасштабної військової агресії РФ проти України.

Онлайн школа англійської мови Reallyenglish скасувала оплату для нашої академії і надає можливість всім студентам, викладачам та співробітникам НАОМА пройти один або декілька курсів (окрім Pronunciation Practice), аби покращити свої знання англійської від рівня А1 до С1. Після закінчення курсу кожний отримає сертифікат про його закінчення від компанії Reallyenglish.

Незабаром на свою корпоративну пошту ви отримаєте опитувальник у вигляді гугл-форми, в якій вам треба ідентифікувати себе, обрати бажаний курс або курси і вписати свою корпоративну пошту для реєстрації. В подальшому чекайте на повідомлення про програму курсу та зарахування від координаторки Reallyenglish на своїй корпоративній пошті.

Не нехтуйте чудовою можливістю!