Перейти до вмісту

Запрошуємо до участі у науково-практичній конференції «Монументальне мистецтво шістдесятників»

Національна академія мистецтв України запрошує до участі у науково-практичній конференції «Монументальне мистецтво шістдесятників», присвяченій 100-річчю від Дня народження видатного українського художника І.-В. Задорожного (проведення даної конференції, запланованої на 04 листопада, було перенесено у зв’язку із впровадженням у м. Києві червоної зони карантину).

Конференція відбудеться 21 грудня 2021 року о 12.30  у виставковій залі Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури (Вознесенський узвіз, 20). Науковий захід проводиться з ініціативи Президії Національної академії мистецтв України відділеннями НАМ України.

 

Проблематика конференції:

  • Новаторство монументалістів-шістдесятників;
  • Народні традиції монументалістів-шістдесятиків;
  • Проблема збереження спадщини мистецтва шістдесятників;
  • Діалог мистецьких мов в творчості шістдесятників.

 

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Форма участі у конференції – очна та дистанційна. За результатами роботи конференції планується публікація тез на офіційному сайті НАМ України.

Заявки на участь у конференції просимо надіслати до 17 грудня 2021 року в електронному вигляді на e-mail: [email protected] (у назві теми вказати повну назву конференції).

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся до координаторів конференції: ученого секретаря відділення образотворчого мистецтва НАМ України кандидата технічних наук Бердинських Святослава Олександровича, тел. 067-265-82-31, (044) 486-38-01 (сл.); до ученого секретаря відділення синтезу пластичних мистецтв НАМ України доктора архітектури Марковського Андрія Ігоровича, тел. 097-337-97-66, (044) 486-38-01 (сл.); ученого секретаря відділення теорії та історії мистецтв кандидата педагогічних наук Харченко Поліни Вагифівни, тел. 067 – 504-51-61, (044) 486-37-41 (сл.).

 

Приклад оформлення заявки на участь у конференції:

Прізвище, ім’я, по батькові————————————-

Організація, ВНЗ ————————————————-

Посада ————————————————————–

Науковий ступінь ————————————————

Вчене (почесне) звання —————————————–

Телефон ———————————————————–

E-mail ————————————————————–

Тема доповіді —————————————————-

Планую: (потрібне підкреслити) виступ із доповіддю (10 – 15 хв.),

тільки публікація тез.__

 

Інформація з сайту Національної академії мистецтв України.