Перейти до вмісту

НЕПОВТОРНА ЛАРИСА СКОРИК: 85 РОКІВ ГАРМОНІЇ, КРАСИ І ТВОРЧОСТІ!

Колектив Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури сердечно вітає Ларису СКОРИК, славетну українську архітекторку, відому громадську діячку, професорку кафедри архітектурного проєктування факультету архітектури НАОМА, кандидатку архітектури, членкиню- кореспондентку Національної академії мистецтв України, дійсну членкиню Української академії архітектури, членкиню Національної спілки архітекторів України, зі славетним ювілеєм!

З 1971 року Лариса Павлівна присвятила себе викладацькій діяльності в нашій Академії, пройшовши шлях від старшої викладачки до професорки кафедри архітектурного проектування.

За цей час підготувала понад 200 висококваліфікованих архітекторів, серед яких доктори і кандидати наук, заслужені архітектори, доценти та професори.

Архітектурна творчість Лариси Павлівни – це не просто будівлі, це витвори мистецтва, які зберігатимуть пам'ять про непохитну віру у творчу силу людського духу.

Її значимі численні архітектурні проєкти втілені у містах України, таких як Київ, Львів, Вінниця, Івано-Франківськ та інші.

Наукові публікації та архітектурні досягнення Лариси СКОРИК – це невід’ємна частина сучасної архітектурної науки та практики.

Бажаємо Вам, дорога Ларисо Павлівно, міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчого натхнення та успіхів у всіх починаннях!

Нехай Ваша праця й надалі надихає молодих архітекторів на нові звершення і розвиток високих ідей!

З повагою,
Колектив Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури