Перейти до вмісту

НАОМА: КРУГЛИЙ СТІЛ “ВЕЛИКЕ ОБГОВОРЕННЯ: КОМПОЗИЦІЯ”

Завтра, 26 вересня 2024 року о 15:00 у Виставковій залі Художнього музею НАОМА відбудеться круглий стіл-обговорення  “Композиція”, присвячений предмету композиції.

Мета круглого столу  – підвести підсумки роботи викладачів творчих дисциплін НАОМА у роботі з композицією студентів кафедри живопису і композиції, кафедри сценографії та мультимедіа, кафедри скульптури 1, 2, 3, і 5 курсів за ІІ навчальний семестр.

Підґрунтям такого обговорення стала виставка-перегляд творів студентів НАОМА за підсумками ІІ півріччя 2024 року.

На виставці, розгорнутій нині в Художньому музеї НАОМА, представлені твори різних видів і жанрів мистецтва: живопису, скульптури, сценографії та мультимедійних проєктів.

Круглий стіл проводиться за ініціативою ректора НАОМА, проф. Олександра Цугорки  з метою наукового, практичного та аналітичного розгляду предмету композиція.

У межах круглого столу будуть обговорені питання методики викладання предмету “Композиція”, формування навчальних програм з предмету “Композиція” в сучасних умовах, перспективи подальшого розвитку дисципліни.

Викладачі НАОМА матимуть змогу обговорити всі нагальні питання, подати свої пропозиції, сформувати підсумкові тексти та аналітичні записки.