Перейти до вмісту

ЗБОРИ ЧЛЕНІВ НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА СТУДЕНТІВ, АСПІРАНТІВ ТА МОЛОДИХ УЧЕНИХ НАОМА

Наукове товариство студентів, аспірантів та молодих учених Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури з нового навчального року активно долучилося до наукової роботи в НАОМА. Зокрема, 13 вересня 2024 року відбулися Збори членів Наукового товариства, основна ціль яких – анонс основних напрямів діяльності товариства на наступний період та інформація про заплановані заходи до кінця цього року. Виступили:
1.  Євгенія Демешкант, голова товариства – із вступним словом та презентацією плану подій НТСАМУ НАОМА на ІІ півріччя 2024 р.
2.  Савва Мостовий, заступник голови товариства – з анонсом події «Наукова українська мова: поширені помилки», що відбудеться у вересні.
3.  Олена Деревська, аспірантка факультету теорії та історії мистецтва – розповіла про власний досвід міжнародних подій: участь у якості доповідача в міжнародній науковій конференції в Замості (Польща), участь в якості запрошеного спікера на дослідницькому семінарі в Римі (Італія).
Наприкінці Савва Мостовий виступив із питанням про необхідність висвітлення методології наукових досліджень та проблеми, що виникають у дослідників-початківців в цій сфері, після чого відбулося обговорення проблеми учасниками Зборів.