Перейти до вмісту

18 червня 2024 року відбулась зустріч і підписання Меморандуму про співпрацю між НАОМА, ректор Олександр Цугорка, та територіальною громадою міста Ірпеня, міський голова міста Ірпінь Олександр Маркушин

18 червня 2024 року відбулась зустріч і підписання Меморандуму про співпрацю між Національною академією образотворчого мистецтва і архітектури, ректор Олександр Цугорка, та територіальною громадою міста Ірпеня, міський голова міста Ірпінь Олександр Маркушин.
Студенти ІІ курсу факультету архітектури під кураторством старшої викладачки кафедри архітектурного проектування Ганни Олійник долучені до відбудови Ірпеня і вже презентували понад 20 ескізів проєктів відбудови ірпінських приватних домогосподарств.
Альбоми креслень у формі плакатів виставлені в Ірпінській міській публічній бібліотеці імені Максима Рильського до 30 червня 2024 року у вільному доступі.
Кожен ескіз абсолютно безоплатно доступний для завантаження за QR-кодом та містить детальні креслення приватного будинку:
– внутрішнє планування;
– розрізи;
– фасади;
– 3D візуалізацію;
– ТЕП характеристики.
Це дасть можливість не витрачати зайві кошти жителям Ірпінської громади, які нині, зокрема, відбудовуються на власних ділянках у рамках програми єВідновлення.

НАОМА Факультет Архітектури
Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури – НАОМА