Перейти до вмісту

Спеціальність «Графічний дизайн»

Вступивши на графічний дизайн ви отримуєте унікальну можливість познайомитись з художньо-проектною діяльністю по створенню гармонійної та ефективної візуально-комунікаційного середовища. Графічні дизайнери створюють і комбінують символи, зображення і текст для формування проєктів.

Студенти графічного дизайну вивчають багато предметів, серед них: композиція, проектний рисунок, фотографіка, комп‘ютерна композиція та основи композиції тощо.

Студентам графічного дизайну навчаться створювати знак працювати з багатьма дизайнерськими програмами. Програма навчання, розвиває професійні навички студента. Викладачі навчать поєднувати творчість та логічне мислення. Адже під час роботи необхідно одночасно вирішувати одразу кілька складних завдань.
Графічний дизайнер також затребуваний в галузі поліграфії. Такий спеціаліст займається створенням макетів книг та журналів, оформлює дизайн упаковки чи сувенірної продукції, розробляє зразки рекламної продукції поліграфічного характеру (плакати, календарі тощо).

Що треба мати, щоб стати графічним дизайнером? Точно треба 30 років за спиною та залізні нерви (Жартуємо, звичайно) Але насамперед велику любов до дизайну та мистецтва, бо без любові ти нічого не створиш.

Якщо ти маєш амбіцї, силу, мрії та бажання – ми чекаємо на тебе.

Майстерня дизайну професора Віталія Шості