Перейти до вмісту

Запрошуємо до членства у Науковому товаристві студентів, аспірантів та молодих вчених (НТСА) НАОМА від факультетів

Шановні студенти, аспіранти та молоді вчені НАОМА.
Наразі в НАОМА відбувається відновлення та реорганізація Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених (НТСА). Метою діяльності НТСА НАОМА є створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу осіб, які навчаються в НАОМА, розвиток у них наукового мислення і навичок дослідницької, виставкової роботи, популяризація різних галузей науки в НАОМА, розвиток інноваційної діяльності, організаційна допомога керівництву НАОМА в оптимізації наукової, виставкової та навчальної роботи, представлення інтересів здобувачів перед адміністрацією НАОМА.
Детальніше з Положенням про НТСА можна ознайомитись на сайті НАОМА: https://drive.google.com/file/d/1zpgU1NYKTtqfySIeZLguCz0IXSm6AURq/preview.

Нашим першочерговим завданням є відновлення дільності НТСА факультетів. Для цього до 4 червня 2021 р. проходить збір заявок здобувачів освіти і молодих науковців на вступ до НТСА. НТСА кожного факультету має складатися з 10 членів.
Зареєструвати свою заявку на вступ до НТСА можна до 4 червня за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbHOyOSFsTTgthm-KFORVznfwDk9H3bqe3MeSrHWeI9Ydftw/viewform.
З 7 до 11 червня 2021 р., за результатами реєстрації учасників, факультети проведуть збори своїх НТСА, на яких вони вже будуть голосувати за обрання делегатів на конференцію НТСА Академії.