Перейти до вмісту

Архітектура в НАОМА

Архітектура – це одночасно наука і мистецтво проєктування будівель, а також, власне, система будівельних споруд, які формують середовище для життя і діяльності людей. На сучасному етапі розвитку людства архітектура відіграє одну з найважливіших ролей.

Студенти факультету вивчають такі предмети як: архітектурне проектування, архітектурна композиція, матеріалознавство, типологія житлових та громадських споруд, комп‘ютерне проектування, рисунок, живопис, будівельна фізика, історія архітектури, тощо.

Професія архітектора чи фахівця в сфері містобудування вважається креативною та дає можливість для самовираження. Вона поєднує в собі розвиток творчих здібностей та таланту, аналітичний склад розуму, самоорганізацію й відповідальність. На першому курсі студент навчиться образному мисленню, правильній та естетичній архітектурі, працювати вручну та в комп’ютерних програмах, завдяки чому з‘являється відчуття форми та простору.
Викладачі допомагають студенту знайти власний стиль. Архітектура в НАОМА – це про творчість, креативне мислення та, звичайно, розуміння законів містобудування.

Чи складно навчатися на архітектурі?
Так, безсумнівно.
Але часи навчання ви будете згадувати з усмішкою.
Наома чекає на тебе!